Termeni si conditii

Legăturile spre alte site-uri

Oferim legaturi spre alte site-uri pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul.www.denylook.ro nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, www.denylook.ro nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, programele si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.

 

Mărcile

Alte produse şi nume de firme menţionate în site sunt mărci ale respectivilor proprietari.

 

Promoţiile

Toate promoţiile sunt supuse disponibilităţii şi inventarului. www.denylook.ro îsi rezervă drepturile să schimbe, altereze sau să anuleze promoţiile la orice moment, fără anunţ în prealabil.

 

Generalităţi

SC DENY LOOK SRL poate modifica aceşti termeni şi condiţii oricând fără a anunţa Utilizatorul personal. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoştiinţa Utilizatorului prin afişarea lor pe site-ul web www.denylook.ro . Modificările astfel făcute, sunt socotite a fi acceptate de către Utilizator, dacă acesta continuă să folosească serviciul după afisarea lor pe site-ul web.